A héten indul a bérletárusítás
Szurkolóinknak idén is lesz lehetősége elővételben megváltani a szezonbérleteket.

Részletek

Információk, megközelíthetőség

A jégpálya címe: 8000, Székesfehérvár, Raktár u. 1.
A jégpálya GPS koordinátái: N47,18714°, E18,44339°
A jégpálya telefonszáma: 06/22/312-035
A jégpálya faxszáma: 06/22/398-027
A jégpálya befogadóképessége: 3500 fő


A Székesfehérvári Jégcsarnok az Alba Volán jégkorongcsapatának hivatalos edzés- és mérkőzéshelyszíne. A létesítmény a közösségi élet színtere: legyen szó hivatásos sportolókról, a jövő jégkorongozóiról, műkorcsolyázóiról vagy kikapcsolódni vágyó polgárokról.

A tervezés alapelve volt, hogy az épület magas színvonalon szolgálja az edzéseket, az oktató-nevelő munkát, a fiatalok képzését és a szurkolók ezreinek szórakozást biztosító mérkőzéseket. Az utóbbi évek folyamatos fejlesztései és átalakításai nyomán a Koronázóváros immáron európai színvonalú komplexumban várja a látogatókat - ezt bizonyítja, hogy a csarnok világbajnokságnak, Kontinentális Kupa Döntőnek és osztrák bajnoki mérkőzéseknek egyaránt házigazdája volt már.


 

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: Vonattal megérkezve a Vasútállomáson a 13-as vagy a 20-as autóbuszra felszállva a 'Raktár utca' megállóig kell utazni.

Megközelíthetőség gépkocsival: Az M7-es autópályáról Budapest felől a második kijáratnál lehajtva a Seregélyesi úton kell a városba beérkezni, majd a bal kézre elő MOL-töltőállomásnál balra kanyarodva a Mártírok útjára ráfordulni. Ezen tovább haladva kb. 300 méter múlva az első utca balra vezet a Jégcsarnokhoz.

Parkolás: A Jégcsarnok bejáratánál levő parkolók a VIP-vendégek részére vannak fenntartva. Szabadon igénybe vehető parkolóhelyek a Raktár utca mentén találhatóak, a Mártírok útja túloldala fele is.

Oldal nyomtatása

A Jégcsarnok beosztása letölthető
|ITT|

 
 

2015. augusztus 23.
Felkészülési mérkőzés 
Straubing Tigers
Fehérvár AV19
4 0
 


 
Játékoskeret ::  EBEL-menetrend :: Jegyárak :: Képgalériák
Linktár :: Fórum :: Impresszum :: Adatvédelem
(c)2002-2013 Alba Volán SC Jégkorong-szakosztály